Barneyoga

LATTER, LEK OG MORO

For liten og for stor

Scroll Down

Det blir ikke mer moro enn man lager selv!

Barneyoga er fullstendig ulik yoga for voksne. Og yoga for tenåringer er fullstendig ulik yoga for toåringer. Allikevel er det tre fellesnevnere: pust, posisjoner og avspenning. Det høres kanskje kjent ut, men opplev en yogatime med 15 seksåringer og du ville ikke kjent deg igjen! I barneyoga fokuserer vi på lek, latter og lyder, mens vi beveger kroppene våre inn i alle mulige finurlige posisjoner. En barneyogatime kan ta oss med på en yogareise for å oppleve safari i Afrika, leve som aper i Amazonas, besøke Pocahontas i Amerika eller møte dinosaurer i oldtiden. Barneyoga kan også by på hinderløyper, timer med tema, jorda rundt, sanglek, yogadans og mye, mye mer!

 

Barneyoga varierer avhengig av aldersgruppen, men yoga er konkurranse-fri for alle barn. Det er ofte sånn at barn og unge i dag opplever mye stress, press og bekymring rundt dette med å prestere, vinne og å være god i noe. I yoga fokuserer vi på at det ikke går an å "ikke få til" og at ingen er bedre enn andre.

Jo yngre barna er, jo fler leker og tilbehør følger med i yogatimene. Jo mer aktive aldersgruppen er, jo mer aktive og energifylte er timene. Jo eldre barna er, jo mer strukturerte er timene. Vi ønsker at barna skal synes yoga er gøy og at de skal få en god relasjon og assosiasjon til det å gjøre yoga. Barneyoga er et tilbud for barn der barna får beholde eller finne tilbake til den bevegeligheten kroppene deres hadde da de var babier, samtidig som de trener på å styrke kroppene sine, få bedre kroppskontroll og balanse, i tilegg til at de får utfolde seg i kreativ lek. 

Inndelingen av aldersgrupper varier fra sted til sted og fra gruppe til gruppe. Antall barn per gruppe vil variere avhengig av aldersgruppen. Dersom det er barn med spesielle behov i timene tilpasses timene deretter. 

Barneyoga er en gøy, fargerik og spennende opplevelse!

Bra Nok.

EKTE SUPERHELTER.

Og de beste gledessprederne!

Scroll Opp

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© Kamilla's Yoga

Oslo, Norway