Barnas helt unike

Y O G A  S U M M E R  C A M P

VELKOMMEN

Fjorårets Yoga Summer Camp ble en så stor suksess at vi kjørte på med Yoga Camp i både høstferien og vinterferien. Vi gjentar suksessen og inviterer til Yoga Summer Camp sommeren 2020!

 

Verden er i en rar tid der det er vanskelig å legge planer, det er utfordrende å forutse selv den nærmeste fremtid, og det er uvisst hva som vil være lov i månedene fremover. Jeg har allikevel et stort ønske og en stor drøm å atter en gang få fylle et rom med barnelatter og energiske kropper som er klare for yoga og lek. På tross av omstendighetene planlegger jeg i samarbeid med Yogalåven å arrangere en Yoga Summer Camp med forbehold om at den vil bli avlyst dersom myndighetene pålegger det. Påmeldingene vil være bindende dersom vi får lov å arrangere, men alt vil bli tilbakebetalt dersom vi må avlyse på grunn av COVID-19.

Du kan lese mer om retningslinjene her.

I samarbeid med Yogalåven inviterer jeg barn fra 1. til 7. klasse på fem dager med yoga, lek og akrobatikk der vi vil utforske hva vi kan få til med kroppene våre, hva det vil si å stole på seg selv og andre, samt de utallige måtene det går an å balansere på. Vi vil berøre temaer som vennskap, tillit og selvbilde hvor vi indirekte og direkte jobber med måten barna ser seg selv og andre på. Dette er magiske uker fylt med positivitet og glede for både store og små!

Barneyoga er ulikt yoga for voksne og er en aktivitet fylt med latter, lek og moro. Vi jobber med barnas mobilitet, styrke, kroppskontroll og kroppsbeherskelse, samtidig som vi beveger oss til musikk, ler og slipper oss løs.

 

Barneyoga er prestasjons -/ og konkurransefritt, så her ønskes jenter og gutter velkommen akkurat som de er med de ferdighetene de har. Det kreves ingen forkunnskaper i yoga, akrobatikk eller lignende aktiviteter, og det spiller ingen rolle om barna kan ta seg selv på tærne, slå hjul eller balansere på ett ben.

Alle kan gjøre yoga, og det går ikke an å gjøre yoga bedre enn andre.

Vårt eneste mål med enhver barneyoga klasse er følelsen barna står igjen med i slutten av timen.

Dette er aktiviteten for de som elsker å ha det gøy og for de som ønsker å ha det bra med seg selv.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta!

FlexiKids-114.jpeg
fullt

UKE 26

Vi inviterer barn som skal opp i

2. - 4. klasse høsten 2020

aCtNejd8_edited.jpg
Ledige plasser

UKE 33

Vi inviterer barn som skal opp i

5. - 7. klasse høsten 2020

TIMEPLAN

MANDAG - FREDAG

OPPMØTE
08.30 - 09.00

Vi ønsker barna hjertelig velkommen til en dag fylt med latter, lek og moro!

Det er tradisjon i yoga at alle hjelper til, så barna vil selv få være med på å legge ut matter for dagen.

YOGA FLOW OG YOGA LEK
09.00 - 11.30

Vi begynner dagen med å hilse på hverandre og barneyoga's versjon av solhilsen - den tradisjonelle måten å begynne enhver yogatime på. Deretter vil vil ha ulike leker hvor barna får varmet opp kroppene sine, før vi tar dem med på dagens yogatime. Temaet for timen vil variere hver dag!

LUNSJ
11.00 - 11.45

Barna må ha med egne matpakker, og vi anbefaler næringsrik mat som barna kan få energi av hele dagen! Send også med barna en vannflaske. Dersom det er fint vær og temperaturen tillater det, går vi ut og spiser lunsj, så send. gjerne barna med yttertøy til allslags vær.

AKROBATIKK, ACRO YOGA OG
OPP-NED LEK
11.45 - 13.45

Acro Yoga kombinerer akrobatikk og partneryoga der barna skal få lære seg ulike posisjoner i par, i grupper på tre, og med hele gruppen. 

I tillegg skal vi lære barna tradisjonelle arm-balanser, opp-ned posisjoner og annen akrobatikk - den perfekte aktivitet for å utvikle barnas kroppskontroll og kroppsbeherskelse.

FRUKTPAUSE
13.45 - 14.30

Vi handler inn frukt og grønt, og lar barna hjelpe oss med forberedelsen av dette mellom-måltidet. Det vil være rikelig med både smaker, farger og favoritter på vårt fruktfat!

AVSPENNING OG
SAVASANA
14.30 - 15.30

Barneyoga byr på mange kreative leker som vi skal teste, før vi mot slutten av dagen legger oss ned i hvileposisjonen savasana og utforsker avspennong og indre ro på barnas premisser.

HENTETID
15.30 - 16.00

Når barna har fått oppleve en lenger hvilestund, ønsker vi å holde denne roen hos barna så lenge som mulig. Mens barna blir hentet kommer vi til å ha tegnestund og frilek, og ellers la barna få leke seg med de øvelsene vi har lært den dagen.

Det forventes at barna bidrar med rydding og vasking av matter, da dette er en viktig del av yoga. 

Timeplanen vil bli tilpasset barnegruppen.

Vi gjør oppmerksom på forbehold om endringer i forbindelse med timeplanen.

 

OM KAMILLA

Kamilla har jobbet med barn i ti år og brenner for at barn skal ha det bra -

både meg seg selv og sammen med andre.

Barnets eget selvbilde, selvtillit og mestringsfølelse er noe av det Kamilla jobber bevisst med i hver yogatime. Det er viktig for Kamilla at alle barna føler seg sett og at de blir møtt der de er.

 

 I dag er Kamilla en av Norges fremste barneyogalærere med kompetanse innen psykisk helse, anatomi og pedagogikk. Hun driver aktivt med yoga og akrobatikk noe hun begynte med i voksen alder.

 

Kamilla's ord:

"Det kreves ingen forkunnskaper for å gjøre yoga - hverken for barn eller voksne! Man begynner ikke med yoga fordi man er myk eller fordi man kan balansere opp-ned. Fleksibilitet, styrke og balanse kommer som et resultat av praksisen.

For meg er det ikke viktig at alle barn kan slå hjul eller gå ned i bro. For meg er det viktig at de som ønsker å kunne det vet at det er fullt mulig å lære seg det. Også jobber vi derfra.

Jeg var ikke i nærheten av en spagat, en håndstående eller en push-up før jeg begynte med yoga. Og det viktigste - og beste - yoga har lært meg, er at jeg kan få til så ubeskrivelig mye gøy, ved å tro på meg selv. Før var det uvirkelig for meg å tenke at jeg kunne balansere på én arm, men gjennom den mentale og fysiske treningen yoga gir meg, beviser jeg gang på gang at jeg kan få til det jeg trodde var umulig. Og dét er det jeg ønsker å dele med barna!"

Samarbeid og evnen til å heie på hverandre er også en stor del av Kamilla sin undervisning. Barneyogatimene hennes bygger derfor mye på temaer som vennskap, tillit og inkludering. Ordet yoga betyr union og dette er grunnlaget for mange av Kamilla sine verdier som barneyogalærer.

Du kan lese mer om Kamilla her.

 

PRAKTISK INFORMASJON

PÅMELDING OG PRISER

Påmelding kan skje på flere måter.

Du kan melde på ditt/dine barn ved å sende en mail til info@kamillasyoga.com, fylle ut kontakt oss skjemaet lenger ned på denne siden, eller klikke på påmeldings-knappen under.

Early Bird*: 

Påmelding før 31. mai er prisen 2350, - per barn

 

Vanlig Pris*:

Påmelding etter 31. mai er prisen 2490,- per barn

Søskenrabatt: kroner 200,- avslag på ovennevnte pris.

Søsknene trenger ikke delta på samme uke for at rabatten er gyldig.

*Prisen inkluderer fem fulle dager med yoga, akrobatikk og lek på Yogalåven i regi av Kamilla Seljelid og et mellommåltid bestående av frukt og grønnsaker. 

*Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende, med forbehold om at dersom det er færre enn 9 barn påmeldt, vil vi måtte avlyse. Vi vil også avlyse dersom myndighetene pålegger oss det i forbindelse med COVID-19. Vi refunderer hele beløpet dersom vi må avlyse.

*Det er kun plass til 12 barn per kursuke. grunnet covid-19. Her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Dersom reglene om antall barn endres før de respektive ukene vil vi åpne opp for flere påmeldinger.

Adresse:

Yogalåven

Griniveien 363

1356 Bekkestua

Yogalåven er et yoga studio inne i låven til Nordhaug gård ved Griniveien og er altså et yogastudio inne i en låve. Dette unike yogastudioet tar oss med til naturen på en helt fantastisk måte og vil i seg selv være en spennende opplevelse for barna!

COVID-19  RETNINGSLINJER

*Retningslinjene vil endres etterhvert som myndighetene kommer med endringer.*

  • Maks 12 barn kan delta per uke grunnet størrelsen på studioet. Barna kan være nær hverandre, men vi vil ta hensyn til covid-19.

  • Yogarommet er tømt for utstyr grunnet økt fokus på renhold. Barna vil allikevel slippe å ha med egne yogamatter da Yogalåven har tilbudt oss sine ubrukte matter som vil bli sterilisert etter vår uke. Barna vil som vanlig få en egen matte, men denne gangen vil de også få en egen plass som er sin hele uken.

 

  • Ytterklær må henges på eget stativ utenfor rommet, sko må også settes utenfor rommet.

 

  • Barna må sprite hendene med spruteflasken som står utenfor rommet før de går inn. Jeg kommer også til å sprite barnas hender hver time. Her er det lov å ha med egen flakse dersom barna har sensitiv hud. Jeg tar gjerne imot tips til barnevennlig sprit. Jeg har allikevel en jeg mener er ganske mild og god, men foreldre vet ofte dette best! Send gjerne med barna en krem dersom de plages med tørr hud ved mye spriting av hendende.

  • Jeg vil holde 1 meters avstand til barna, så sant ikke den fysiske sikkerheten til barna står i fare.

  • Barna kan dessverre ikke delta på yoga hvis de har forkjølelsessymptomer

PÅMELDING OG KONTAKT SKJEMA
 
 
 
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© Kamilla's Yoga

Oslo, Norway